OM

Jeg har gennem de sidste 25 år arbejdet med formidling af bæredygtig og miljøvenlig beklædnings design og produktion.2013-01-06 14.24.08

Jeg var blandt pionererne på området omkring formidling af bæredygtig produktion og forståelse af CSR begrebet set i relation til tekstil og beklædnings industrien.

Gennem en lang række udstillinger, undervisning som gæstelærer, foredragsholder, bog og magasin udgivelser,  har jeg både i Danmark samt udlandet forsøgt at informere og fastholde de problematikker industrien befinder sig i, samt hvilken rolle og ansvar designeren har i denne sammenhæng.

Gennem de senere år har jeg udover at undervise, arbejdet med etniske minoriteter i projektet I Tråd med Verden, som kan nærlæses i linket ‘ITMV’. Jeg er med-forfatter til 4 forskellige bøger som ses under linket ‘MINE PUBLIKATIONER’ og endelig har jeg opstartet et mindre forsknings projekt for at tilføje det aspekt at have haft “hænderne i mulden” og derfor kan tale ud fra egne erfaringer. Projektet er baseret på hvorledes vi behandler dyr i tekstil og beklædnings industrien.  Projektet er støtte af Kronprins Frederiks og Kronprinsesse Marys Fond. Erfaringer og viden deler jeg på facebook siden ‘HUMANEANGORA.DK’  (link: https://www.facebook.com/Humaneangoradk-495232413962780/ )

Mit personlige bud på disse ofte uoverskuelige, paradoksale  og problematiske tilstande kan opleves via mine foredrag, som ofte giver stor indsigt i de materielle goder vi omgiver os med i hverdagen, sammenkædet med alle de tiltag, vi tager som forbruger. Her giver jeg også mit bud og inddrager  min personlige indstilling, hvilket skaber optimistiske visioner hos tilhørerne, studerende eller workshops deltagere.