ITMV Itrådmedverden

Om I Tråd Med Verden

11.11.itmv

Som projekt ansvarlig på ITMV har det været mit hovedfokus at løfte ITMV videre fra et fondsstøttet projekt til en selvstændig institution/forening, der kan eksistere ved egen virke. Det er via Københavns Erhvervs Akademi, KEA, Forsknings og invotionsafdelingen, FICK, at jeg har varetaget denne proces som afsluttede ved udgangen af 2015.

ITMV arbejder for at fremme etniske minoritetskvinders muligheder for beskæftigelse i Danmark. Kvinderne, der er i opkvalificeringsforløb hos ITMV, skaber produkter inden for interiør, smykker og beklædning, hvor det primært er teknikker som hækling, strik og broderi, der er i fokus.

I Danmark sidder mange etniske minoritetskvinder i den erhvervsdygtige alder isolerede uden netværk og uden tilknytning til arbejdsmarkedet og samfundet. Disse kvinder har et uudnyttet potentiale inden for produktion af håndarbejde lokalt i Danmark.

Jeg har udviklet og designet ITMV’s hjemmeside:

ITMV.dk

 

På denne side vil man også kunne læse mere om de forskellige tiltag jeg har taget som projektleder og nærlæse om de samarbejder, vi har indgået i.

 https://www.youtube.com/watch?v=s84LOKUpm3c

 

Skærmbillede 2015-02-26 kl. 11.18.57