FOREDRAG & UNDERVISNING

 

Jeg har hovedsagligt arbejdet som gæstelærer med formidling omkring emnet bæredygtighed i mode og tekstil branchen, med udgangspunkt i designerens rolle.

Det fleste undervisnings timer og  forelæsninger har været henvendt til højere læreanstalter og design skoler. Men  da jeg kontinuerligt gennem 25 år har fokuseret på at ændre attituder, vaner og praksisser også hos forbrugeren, er det muligt at tilrettelægge et program, der både er let tilgængeligt, udfordrende og interessant i andre sammenhænge. Det være sig virksomheder, der har brug for nye input eller et yngre publikum, som skole elever.

Da de mange vaner og behov starter og grundlægges hos barnet , er det min overbevisning, at vi allerede i en tidlig alder har glæde af at få en indsigt, der giver os mulighed for at handle aktivt og anderledes.

Foredrag og forelæsninger kan have en varighed fra alt mellem 1½ – 3 timer.

Virksomheder, der har interesse i mode eller behov for et anderledes indslag, evt i forbindelse med tema dage, kurser eller uddannelse af deres ansatte i miljø regi, vil kunne finde andre og nye indsigter indsigter via disse forelæsninger.

Tema dage, kurser og undervisning tilrettelægges gerne med mine kollegaer for at skabe dynamik og dække flere områder. Alt  tilrettelægges alt efter tilhørere, behov og niveau og fastlægges ved nærmere aftale.

Præsentationer

Her kan du finder eksempler på standardpræsentationer til foredrag og forelæsninger, bemærk dog at ændringer vil forekomme alt efter ønske og behov. Jeg tilbyder at holde forelæsninger på både dansk og engelsk.

Undervisning på Københavns Erhvervsakademi (KEA) i Responsible Sourcing:

Link tryk her: favicon

Towards Sustainability in the Fashion and Textile Industry’, Crown Plaza Hotel April 2011:

Link tryk her: favicon

Forelæsning på Copenhage Business School (CBS) om historikken inden for bæredygtig beklædning:

Link tryk her: favicon

Hvorfor skal vi tænke på miljøet når vi køber tøj?

En levende og utraditionel gennemgang af hvad miljøvenligt tøj er kontra konventionelt tøj, produktionsmetoder og term forklaringer som relatere til den enkelte forbrugers hverdag:

Link tryk her: favicon