PRÆSENTATION
HAR DU TÆNKT PÅ:
Hvor kommer dit tøj fra? Dit sengetøj og dine håndklæder? Betrækket i din bil – ja hvor hvor kommer alle tekstiler og stoffer fra? Hvad er de lavet af? Hvem designer dem? Hvem bestemmer, hvordan de produceres? Og hvad sker der med dem, når vi går med dem og bagefter når vi smider dem ud?
Alle mennesker på denne klode har dagligt omgang og berøring med tøj, stoffer og tekstiler. Snart 9 miliarder mennesker. Det eneste tidspunkt vi ikke er i kontakt med et stykke stof, er når vi er i bad.
Derfor er dette emne noget, der berører os alle på samme niveau som vores kost.
Dog kan tilgangen være forskellig, hvad enten man er forbruger, studerende eller inden for fagbrancher.

 

PROJEKTLEDER, STORYTELLER, DESIGNER, CENSOR, UNDERVISER OG FORMIDLING I BÆREDYGTIG  BEKLÆDNINGS- OG TEKSTILPRODUKTION, FORFATTER, PERSONLIG OG PROFESSIONEL RÅDGIVNING I DESIGN

Mit seneste arbejde med udgivelsen af artikel “Animal Ethics In The Fashion and Lifestyle Industry” via Springer Science and Business Media Singapore 2016 kan findes her” :

Mit navn er Drude-Katrine Plannthin. favicon

 

Jeg vil betegne mig selv som  ildsjæl.  At der er en mening, en holdning og en tanke bag, det jeg arbejder med.

Jeg er uddannet fra Danmarks Designskole (KADK) i 1994  med speciale i bæredygtig tilgang til produktion af tekstiler og beklædning.

JEG TILBYDER

ERHVERV/ TEORI:

CSR, miljø og bæredygtighed indenfor beklædnings og tekstilbranchen, kan være nogle svære størrelser at forholde sig til, derfor tilbyder jeg undervisning, foredrag, rådgivning og information på flere niveauer indenfor emnet:

‘Hvad er bæredygtig mode og tekstil produktion?’

Jeg tilbyder foredrag, forelæsninger, rådgivning eller undervisning på dansk og engelsk: som gæstelærer målrettet skoler, højere læreanstalter, designskoler og privatvirksomheder, der arbejder med emnet på projektbasis.Jeg henvender mig til erhverv- og uddannelses institutioner, foreninger, kursussteder private som offentlige.

Dette tager altid udgangspunkt i min egen baggrund og tilgangen kan forgrene sig ud i flere  spændende emner på en levende, kontroversielt og interessant måde alt efter målgruppen: Menneskets forbrug, innovation, networking og spiritualitet.

Foredrag og undervisning kan være workshops baseret på eller rettet mod den enkelte skole / virksomheds niveau eller behov.

panel-diskusion

Jeg har gennem en årrække fungeret som mentor, herunder rådgivning af studerende i forbindelse med projekter af etisk eller æstetisk art samt eksamensopgaver. Derfor tilbyder jeg coaching af unge og studerende, der arbejder med eller ønsker at arbejde med design, etik og beklædning.

 

PRIVAT / PRAKSIS:

Privat coaching til studerende eller rådgivning indenfor  interiør,  design eller syopgaver.

Med min baggrund som designer, freelancer og kunstner med klare holdninger til forbrug tilbyder jeg  privat tilretning, reparation og redesign af alt fra tøj, tasker og møbler. Yderligere tilbyder jeg personlig rådgivning og assistance indenfor interiør og indretning.

 

Nærmere information kan findes under menupunkterne i topbarren eller høje side.

Tak for interessen.